Veelgestelde vragen

Veel voorkomende vragen + antwoorden

Onze prijzen verschillen en hangen af van een aantal factoren. Daarom kunt u het beste even bellen naar 0623318754, of een mailtje sturen naar info@europepallet.nl. Hierdoor heeft u het snelst antwoord op uw vraag.

Ja, wij kunnen u in principe met alle soorten pallets van dienst zijn. Echter hebben wij niet alle soorten pallets op voorraad. Hierdoor kan het bij sommige pallets iets langer duren voordat u ze tot uw beschikking heeft. Heeft u een specifieke maat pallets nodig? Bel ons dan op 0623318754 of stuur een mailtje naar info@europepallet.nl. 

Ja, wij halen ook pallets bij u thuis op. Het hangt er alleen wel vanaf wat voor pallets we moeten ophalen en waar de pallets opgehaald moeten worden. Het kan namelijk zijn dat er transportkosten gerekend moeten worden voor het ophalen van de pallets. Als u hier meer informatie over wilt, bel ons dan op 0623318754 of stuur een mailtje naar info@europepallet.nl.

Nee, veel pallets kopen wij ergens anders in en verkopen wij door. Echter zijn er wel een aantal type pallets die wij zelf produceren in Zevenbergen. 

Ja, onze enige vestiging is in Zevenbergen. Op het terrein in Zevenbergen staat ook al onze voorraad gevestigd. 

Als u nog andere vragen heeft, die hier niet, of niet goed genoeg uitgelegd staan? Neem dan gerust contact met ons op en dan zullen we u verder helpen.