Transport

Europe Pallet heeft een samenwerking met gerenommeerde transportbedrijven. Hierdoor zorgen wij dat uw vracht op tijd wordt afgeleverd, of dat uw overtollige pallets worden opgehaald. Doordat de veiligheidseisen ten aanzien van de opslag van pallets steeds verder aangescherpt worden, worden onze klanten ook vaak genoodzaakt om met kleine voorraden pallets te werken. Hierdoor komt het regelmatig voor dat wij onze klanten binnen 4 tot 8 uur van hun bestelde pallets kunnen voorzien als deze pallets bij ons op voorraad zijn.

Flexibiliteit en snelheid ten aanzien van transport is ons motto bij Europe Pallet.

Bij veel klanten koppelen wij trailers aan de doks. In verband met brandveiligheid willen veel klanten zo min mogelijk pallets op de werkvloer. Zo kan de klant de pallets pakken wanneer ze deze nodig hebben en als de trailer leeg is kunnen ze deze weer vullen met kapotte pallets. Door deze trailers aan en af te koppelen voorkomen we ook veel lege kilometers en daarmee onnodig brandstofgebruik.

Wij bij Europe Pallet zijn druk bezig met het innoveren van het bedrijf. Wij willen het werk voor onze medewerkers zo licht en gemakkelijk mogelijk maken. Om dit mogelijk te maken moet er geïnvesteerd worden in machines en andere hulpmiddelen. Europe Pallet heeft de laatste jaren op het gebied van innovatie en automatisering weinig tot geen stappen gemaakt en daar wil de nieuwe eigenaar Ron de Hoog graag verandering in brengen. Ron vindt het belangrijk om mee te gaan met de tijd en hij is er van overtuigd dat investeringen op de lange termijn veel verschil kunnen maken. Om deze redenen is Ron druk bezig met de innovatie van Europe Pallet. Een van zijn eerste investeringen sinds de overname van het bedrijf zijn nieuwe heftrucks voor de heftruckchauffeurs. De oude heftrucks waren al zo oud en versleten, dat nieuwe heftrucks hard nodig waren. Deze heftrucks zijn van Linde en zijn geleverd op 2 december 2020. In totaliteit zijn er 4 nieuwe Linde heftrucks geleverd en hier kunnen de heftruckchauffeurs van Europe Pallet voorlopig weer mee vooruit. Door deze investering kunnen de chauffeurs in betere en modernere heftrucks rijden en dit moet het werk comfortabeler en gemakkelijker voor ze maken. Hiernaast en hieronder zijn een aantal foto's te zien van de nieuwe Linde heftrucks van Europe Pallet.