Transport

Europe Pallet heeft een samenwerking met gerenommeerde transportbedrijven. Hierdoor zorgen wij dat uw vracht op tijd wordt afgeleverd, of dat uw overtollige pallets worden opgehaald. Doordat de veiligheidseisen ten aanzien van de opslag van pallets steeds verder aangescherpt worden, worden onze klanten ook vaak genoodzaakt om met kleine voorraden pallets te werken. Hierdoor komt het regelmatig voor dat wij onze klanten binnen 4 tot 8 uur van hun bestelde pallets kunnen voorzien als deze pallets bij ons op voorraad zijn.

Flexibiliteit en snelheid ten aanzien van transport is ons motto bij Europe Pallet.

Bij veel klanten koppelen wij trailers aan de doks. In verband met brandveiligheid willen veel klanten zo min mogelijk pallets op de werkvloer. Zo kan de klant de pallets pakken wanneer ze deze nodig hebben en als de trailer leeg is kunnen ze deze weer vullen met kapotte pallets. Door deze trailers aan en af te koppelen voorkomen we ook veel lege kilometers en daarmee onnodig brandstofgebruik.

Wij bij Europe Pallet zijn druk bezig met het innoveren van het bedrijf. Wij willen het werk voor onze medewerkers zo licht en gemakkelijk mogelijk maken. Om dit mogelijk te maken moet er geïnvesteerd worden in machines en andere hulpmiddelen. Europe Pallet heeft de laatste jaren op het gebied van innovatie en automatisering weinig tot geen stappen gemaakt en daar wil de nieuwe eigenaar Ron de Hoog graag verandering in brengen. Ron vindt het belangrijk om mee te gaan met de tijd en hij is er van overtuigd dat investeringen op de lange termijn veel verschil kunnen maken. Om deze redenen is Ron druk bezig met de innovatie van Europe Pallet. Een van zijn eerste investeringen sinds de overname van het bedrijf zijn nieuwe heftrucks voor de heftruckchauffeurs. De oude heftrucks waren al zo oud en versleten, dat nieuwe heftrucks hard nodig waren. Deze heftrucks zijn van Linde en zijn geleverd op 2 december 2020. In totaliteit zijn er 4 nieuwe Linde heftrucks geleverd en hier kunnen de heftruckchauffeurs van Europe Pallet voorlopig weer mee vooruit. Door deze investering kunnen de chauffeurs in betere en modernere heftrucks rijden en dit moet het werk comfortabeler en gemakkelijker voor ze maken. Hiernaast en hieronder zijn een aantal foto's te zien van de nieuwe Linde heftrucks van Europe Pallet.

WhatsApp Image 2020-12-02 at 13.37.50

Naast de aanschaf van nieuwe heftrucks en nieuwe machines zijn er bij Europe Pallet ook drie nieuwe vrachtwagen trucks aangeschaft. Dit zijn drie nieuwe Mercedes trucks. Deze trucks zijn aangeschaft om de klanten van Europe Pallet nog beter te kunnen helpen en voorzien van pallets. Met deze eigen trucks kan Europe Pallet zoveel mogelijk pallets zelf vervoeren en hierdoor haalt Europe Pallet haar transport steeds meer naar eigen beheer. Ondanks de lastige periode rondom Corona probeert Europe Pallet het bedrijf steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren. Met deze nieuwe trucks heeft Europe Pallet hierin de volgende stap gezet en hiermee hoopt het bedrijf haar klanten nog beter te kunnen helpen. Door deze investering hoopt Europe Pallet klanten sneller en beter te kunnen helpen met bestelde pallets, of pallets die opgehaald moeten worden. Door deze investering is Europe Pallet ook minder afhankelijk van andere transporteurs voor het vervoeren van de eigen pallets. Ook voor vrachtwagenchauffeurs zonder eigen truck is het nu mogelijk om pallets weg te brengen en op te halen voor ons bedrijf. Dit maakt ons bedrijf voor meer mensen in onze maatschappij toegankelijk. Hiernaast en hieronder zijn een aantal foto's te zien van de nieuwe vrachtwagen trucks met onze eigen trailers.